Cookies Deze website gebruikt cookies die door Amefa en derden worden geplaatst. Zo kun jij optimaal gebruik maken van de functionaliteiten op deze website, krijgen wij inzicht in het bezoekersgedrag en kunnen wij relevante advertenties tonen. Klik ‘Akkoord’ om toestemming te geven voor het plaatsen van cookies voor doelen zoals beschreven in ons privacy statement.
Menu

Met het gezin aan tafel deze Pasen

Pasen is de feestdag bij uitstek om samen met je kinderen te vieren. Lekker knutselen, eieren beschilderen én natuurlijk paaseitjes zoeken: kinderen zijn er dol op. Ook de maaltijden zijn extra gezellig als je met het hele gezin aan tafel zit. Of het nou gaat om het paasontbijt, een uitgebreide paasbrunch of een lekker diner, met wat liefde en aandacht maak je er iets extra speciaals van dit jaar!

Stylingtrend: Harmonious Home

Style je tafel verder af naar de stylingtrend Harmonious Home. Een mix van geel en blauw in combinatie met natuurlijke materialen en simpele lijnen geeft je eettafel een zachte uitstraling. Natuurlijk kun je de tafelstyling gerust afmaken met vrolijke bloemen en gekleurde knutsels van de kinderen. Het is tenslotte Pasen!

Bestektip: Ariane bestekset
Onze bestektip voor de paastafel is de Ariane bestekset. De spits toelopende handgrepen en soepele lijnen maken van deze Ariane bestekset een elegante verschijning. Ariane is gemaakt van roestvrij staal met hoogglans afwerking en heeft een tijdloze uitstraling. Dus ook na Pasen kun je deze fijne bestekset nog jarenlang blijven gebruiken.
 

Brunch Ariane
Ariane

Paas pannenkoek voor de kids

Hoe leuk zijn deze Paas pannenkoeken met schattig paashaas staartje? Bak de pannenkoeken en help de kinderen versieren, deze bezigheid houdt ze zeker eventjes zoet!

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 250 gram bloem
  • 500 ml melk
  • 1 snufje zout
  • Boter of margarine om in te bakken

Voor de decoratie

  • 1 banaan
  • Slagroom
  • Chocoladeboontjes


Bereiden

Meng in een kom de eieren, bloem, melk en een snufje zout. Als alle klontjes zijn verdwenen en je het beslag even hebt laten rusten, kunnen de pannenkoeken gebakken worden. Verwarm een beetje boter (of margarine) in een pan. Wacht totdat de pan goed warm is, en verdeel dan wat beslag in het midden van de pan. Na 2-3 minuten zal de bovenkant een beetje droog worden, draai dan de pannenkoek om en bak het nog ongeveer 1-2 minuten. 

Gebruik een beetje slagroom (of yoghurt) voor het staartje van het konijn. Snijd een banaan in plakjes om te gebruiken als onderkant van het pootje en leg chocoladeboontjes neer voor de teentjes.

Meer inspiratie?

Volg ons op Facebook of Instagram voor je wekelijkse dosis inspiratie. En heb je zelf een feestelijk gedekte tafel met Amefa bestek? Tag ons dan in je post, en wie weet delen we deze wel op onze tijdlijn!

Bestek Bear